Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. HAKKASAN BODRUM YAZI GÖRKEMLİ BİR DAVET İLE KUTLADI

HAKKASAN BODRUM YAZI GÖRKEMLİ BİR DAVET İLE KUTLADI

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 5 dk okuma süresi

Kanton Mutfağının ödüllü ve uluslararası markası Hakkasan düzenlediği Mid Summer Party’de nefes kesen manzarası ve yenilenen lezzetleriyle seçkin davetlileri ağırladı.

Modern Kanton mutfağının dünyaca ünlü restoranlarından, Londra merkezli ve Michelin yıldızlı Hakkasan, yaz sezonunu iş, sanat, moda ve cemiyet dünyasından seçkin davetlilerin katılımı ile kutladı. Mayıs ayında Bodrum’da kapılarını yeniden açan Hakkasan, davetlilerini Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda modern Kanton mutfağının leziz yemekleri nefes kesici Ege Denizi manzarası eşliğinde ağırladı. 6 Temmuz Çarşamba akşamı gerçekleşen davette misafirler, Hakkasan’ın imza yemekleri ve kokteylleri, canlı müzik ve eşsiz gün batımı manzarasıyla unutulmaz bir akşam geçirdiler. Davette Beyhan Benardete, Dilek Hanif, Jeff Hakko, Akın-Gülin Öngör, Suzan Toplusoy konuklar arasında yeraldı. İş sanat ve cemiyet dünyasından Emir Bahadır, Fuad Bezmen, Gizem Sabancı Helvacıoğlu, Meral Yazıcı, Fatoş Altınbaş, Şirin Yalçın, Ayten Danışman, Faruk Malhan, Ayşen Zamanpur, Berna Akar gibi önemli isimlerin katıldığı davette geceye Dj Aksak’ın müzikleri eşlik etti.

 

Gecede Hakkasan Bodrum’un bu sezon ödüllü menüsüne yeni eklediği eklediği siyah trüf ile lezzetlendirilmiş karidesli börek, acı siyah fasulye soslu Alaska kral yengeç bacağı, Feng-Teng tarzı kaplan karides, OX soslu kral yengeç eriştesi ve ıstakoz gibi birçok özel lezzet misafirlerin beğenisine sunuldu. İmza deniz ürünlerinin yanı sıra üçlü organik pirinç pilavı ve karışık fıstıklı marul sarma gibi lezzetler de konukların beğenisini topladı. Yeni tatların yanı sıra Hakkasan Bodrum’un öne çıkan lezzetlerinden Deniz Ürünleri Tabağı da sunumuyla göz doldurdu.

 

Bodrum’un guletlerinin yapıldığı özel malzemelerden ve detaylardan esinlenerek tasarlanan Hakkasan Bodrum, estetiği, unutulmaz bir Asya mutfak deneyimi ve modern Çin kültürü dokunuşları ile birleşerek yereli ve globali bir araya getiriyor. Hakkasan’ın benzersiz lezzetlerine Temmuz ve Ağustos aylarında ise Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları en sevilen parçaları çalacak olan DJ Aksak’ın müziği eşlik ediyor.

 

Mandarin Oriental, Bodrum içerisinde yer alan Hakkasan, haftanın her günü 19.00- 23.30 saatleri arasında servis vermektedir. Bar ise 01.30’a kadar açıktır. Bu eşsiz lezzetleri deneyimlemek için Hakkasan.com adresinden, +90 (252) 311 26 49 numaralı telefondan Mandarin Oriental, Bodrum’un restoran rezervasyon ekibiyle iletişime geçerek, [email protected] adresine e-posta göndererek veya @hakkasanbodrum Instagram adresinden rezervasyon yapabilirsiniz.

 

Hakkasan Hakkında

2001 yılında Londra’da kurulan, Amerika Birleşik Devletleri, Orta Doğu, Hindistan, Asya ve Avrupa’da çok sayıda restoranı bulunan Hakkasan’ın Londra’daki her iki restoranı da Michelin yıldızı almaya hak kazanmıştır. Hakkasan, konuklarına dünya standartlarında bir gastronomi deneyimi sunmaktadır. Ballı Izgara Şili Levreği ve Çıtır Ördek Salatası gibi zamansız fakat yenilikçi özel lezzetler yaratmak için en iyi malzemeler ve uzman geleneksel teknikler kullanılarak hazırlanan menüsü, özgün Kanton mutfağının modern bir yorumudur. Hakkasan, canlı, ilgi çekici ve etkileyici bir atmosfere sahiptir. Başlangıçta ünlü iç mimar Christian Liaigre tarafından tasarlanan mekan, şu anda dünya genelinde Hakkasan restoranlarında görülen modern etnik stili temsil etmektedir. Hanway Place ve Mayfair’de orijinal Londra restoranlarının açılmasından bu yana, marka küresel çapta genişlemiştir. Şubeleri arasında Miami, Abu Dabi, Mumbai, Doha, Las Vegas, Şangay, Dubai, Bodrum, Riyadh (2022 yazında), İstanbul (2022 sonunda) ve Muscat (2023 sonunda) yer almaktadır.

 

Hakkasan Bodrum

Mandarin Oriental, Bodrum’da yer almaktadır.

Göltürkbükü Mahallesi 314. Sokak No. 10

48483, Bodrum, Muğla, Türkiye

 

İlgili Yazılar