Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Galatasaray’da Beklenmedi Transfer Atağı

Galatasaray’da Beklenmedi Transfer Atağı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Galatasaray Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli, Alman basınına verdiği röportajda, sarı-kırmızılı takımı tuttuğu bilinen Manchester City’nin yıldızı İlkay Gündoğan’ın olası transferi için, “Galatasaray olarak İlkay Gündoğan ile ilgilensek bile kesinlikle yalnız olmayız.” açıklamasında bulundu.

Süper Lig’de lider Galatasaray’ın araştırma geliştirme direktörü Fatih Demireli, Alman basınından Spox’a önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılardaki görev tanımından bahseden Demireli, olası İlkay Gündoğan transferine ilişkin de fikrini belirtti.

“İLKAY GÜNDOĞAN’LA İLGİLENSEK BİLE YALNIZ OLMAYIZ”

İlkay Gündoğan için konuşan Demireli, “İlkay Gündoğan, Manchester City’nin kaptanı ve çok iyi oynuyor. İlkay, Avrupa’daki hemen hemen her büyük kulüp İlkay ile ilgilenecektir. Galatasaray olarak İlkay Gündoğan ile ilgilensek bile kesinlikle yalnız olmayız.” ifadelerini kullandı.

Fatih Demireli’nin açıklamalarının tamamı şöyle:

“ALMANLAR, TÜRK KULÜPLERİ İÇİN ÖRNEK TEŞKİL ETMEKTEDİR”

“Alman futbolunun Türkiye’de çok yüsek bir yeri var. Söz konusu organizasyon olduğunda Alman kulüpleri, Türk kulüplerine örnek teşkil etmektedir. Jupp Derwall, Karl-Heinz Feldkamp, Christoph Daum ve Joachim Löw gibi Alman antrenörler Türk futbolunda çok iyi izlenimler bıraktı. Örneğin Derwall, başlangıçta Galatasaray’da hiçbir başarı elde edemedi ama yine de yola devam ettiler. Daha sonra şampiyonluklar kazandı. Bugün Türk futbolunun en büyük efsanelerinden biri olarak kabul ediliyor.

“GALATASARAY BANA KALICI BİR POZİSYON TEKLİF ETTİ”

Galatasaray’ın sportif yönetimi, daha fazla katkı bekliyordu. Bana denk geldiler ve çeşitli konularda benden tavsiyeler istediler. İhtimallerden bahsettim ve fikirler verdim. Değişim, zamanla daha yoğun hale geldi. Bu durum, gazetecilik mesafesi ile danışmanlık arasındaki dengelemeyi yönetmemi zorlaştırdı. Eninde sonunda benden karşılayabildiğimden fazlasını istediler ve bu yüzden bana kalıcı bir pozisyon teklif ettiler.

İlgili Yazılar