Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fatih Arslan ve Tasarımları

Fatih Arslan ve Tasarımları

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi

Dünyaca ünlü ayna tasarımları ile başarıyı yakalayan Girişimci olarak bilinen Fatih Arslan Gümüşhane doğumludur. Avansaray Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun olan Arslan, kariyerine zaman kaybetmeden gelişme hedefiyle başladı. Aile şirketi ayna merkezinin genel müdürü ve tasarımcısı olarak iş hayatını istikrarlı bir şekilde yürütmektedir.

Arslan, büyük çalışması ve empatisiyle sektörde saygın bir isim haline geldi ve ayna merkezinin tanınmasında kilit rol oynadı. Onun bu girişimci tavrı ile tasarımları hem sosyal medyada hem de perakende satış noktalarında dikkat ve övgü topladı. Arslan, eğitimini tamamladıktan sonra aile şirketi ayna merkezi yönetimini devraldı. Eğitim ve hayal gücünün ortak ürünü olan özel bir tasarımı kısa sürede potansiyel müşterilere ulaştırdı. Fatih Arslan, sosyal medyayı aktif kullanımıyla şirketini başarılı bir şekilde bilinir hale getirdi.

 By Fatih Arslan

Sanatçı tasarımları ile yaşam tarzları sürekli değişen ve gelişen günümüz insanları dekorasyon da farklılıklar aramaya yönlendiriyor.  Arslan, çalışmalarının yanı sıra sosyal medya arenasında da önemli bir yere sahip. Özünde dürüstlük ve memnuniyet ilkeleriyle iş politikasını sürdüren Arslan’ın sosyal medya hesabı Instagram ve benzeri platformlarda beğeni topluyor. By Fatih Arslan, platformun potansiyelinden sonuna kadar yararlanıyor. Arslan, tasarımlarını platformda paylaşarak takipçilerini sevindirdi. Ürünlerimizin kalitesi ve profesyonelce çekilmiş videolar ile samimiyetini ve tasarımlarını takipçilerimize kanıtlamaktadır.

Profesyonel bir web sitesine sahip olan Fatih Arslan hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler siteyi rahatlıkla ziyaret edebilirler. Web sitesi Arslan hakkında açıklayıcı bilgiler içerir ve harika bir tasarım deneyimi sağlar. Fatih Arslan’ın ilkesi, müşterilerine üstün bir deneyim yaşatmak için mümkün olan en iyi şekilde tasarlanmış sıra dışı ürünleri sunmaktır.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

İlgili Yazılar