Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fatih Arslan Tarafından Kadir Ezildi’nin Salon Duvarına Yapılan Ayna Çalışması Büyük İlgi Gördü

Fatih Arslan Tarafından Kadir Ezildi’nin Salon Duvarına Yapılan Ayna Çalışması Büyük İlgi Gördü

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Son günlerde Kadir Ezildi’nin sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu bir paylaşım hayli ilgi çekti. Ayna Merkezinin genç ve girişimci sahibi Fatih Arslan tarafından salon duvarına yapılan baklava ayna çalışması büyük beğeni aldı.

Ayna Merkezi 30 yılı aşkın bir süredir aynı üretimi yapan güçlü ve köklü bir firma. Fatih Arslan bu firmanın son temsilcisi. Fatih Arslan’ın Ayna kullanarak üretmiş olduğu farklı birçok özel tasarım Ayna Merkezi firmasını diğer firmalardan bir adım öne çıkaran bir özellik.

Fatih Arslan çocukluk yaşlardan bu yana aynaların içerisinde büyüyen bir isim. Onun aynalara karşı olan ilgisi ve hayranlığı buradan geliyor. Ancak bu ilgi ve hayranlık sözde kalmıyor. Ve Fatih Arslan aynaların hayatımızın her alanında mutlaka olması gerektiğine inanıyor.  Fatih Arslan’a göre aynaların sahip olduğu büyünün bir yaşam alanının farklı birçok noktasında insan hayatı ile temas etmesi gerekiyor. Bu nedenle kendisi özel tasarımlarla aynadan farklı birçok parça üretiyor. Fatih Arslan’ın komple aynadan üretmiş olduğu masalar, sehpalar, konsollar, duvarlar ve tavanlar onun aynaya karşı duyduğu hayranlığı ortaya koyuyor. Bu özel çalışmaları gören herkes aynı hayranlığı duymadan edemiyor.

Kadir Ezildi’de diğer birçok ünlü isim gibi aynanın büyüsüne kendini kaptıranlardan. Fatih Arslan’ın şık ve göz alıcı tasarımlarına evinde yer veriyor

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

Instagram’da Fatih Arslan

TikTok’ta Fatih Arslan

Facebook’ta Fatih Arslan

İlgili Yazılar