Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Dilan-Engin Polat Çiftinin Tutuklanmasının Ardından Fenomenlere Yönelik Soruşturmalar Devam Ediyor

Dilan-Engin Polat Çiftinin Tutuklanmasının Ardından Fenomenlere Yönelik Soruşturmalar Devam Ediyor

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Yaşar İpek, Polat Çifti Hakkında İlginç İtiraflarda Bulundu

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik soruşturmalar hız kesmeden devam ediyor. Uzun bir süredir gündemi meşgul eden Polat çifti ile ilgili en son Yaşar İpek bir açıklama yaptı. İpek, “Dilan Polat’la en son bir eğlence mekanında karşılamıştık. Mahsun Kırmızıgül ile sahneye çıkmıştık. İkinizi birden sünnet düğününde çıkaracağım dedi biz sahnedeyken” şeklinde konuştu.

Dilan Polat’ın İlginç Davranışları Dikkat Çekiyor

Yaşar İpek, Polat çifti hakkında dikkatini çeken bazı olayları da anlattı. Bir gün kendisini dinlemeye geldiğinde, Dilan Polat’ın sahnede en az 10 bin dolar para attığını ve elindekiler bitince eşi Engin’e “Ver ver” diye bağırdığını söyledi. İpek, Dilan Polat’ın bu davranışının gösterişe olan düşkünlüğünü gösterdiğini ifade etti.

Kazanç ve Para Harcamak Konusunda İpek’in Görüşleri

Programda ayrıca Yaşar İpek, Dilan Polat’ın kazancının nasıl olduğu ve nasıl bir emekle elde edildiği konusunda da değerlendirmelerde bulundu. İpek, “Kazanç çok önemli, para nereden geliyor ve nasıl bir emekle geliyor? Ciddi bir emek verince, zor kazanınca insanın para harcarken eli titriyor. Çok büyük aileler bile böyle bir gösterişin içinde değiller” şeklinde konuştu.

Fenomen Dilan-Engin Polat çifti hakkındaki soruşturmalar devam ederken, Yaşar İpek’in itirafları sosyal medyanın gündemine oturdu. Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik soruşturmaların ne yönde ilerleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

İlgili Yazılar