DOLAR 23,3626 0.45%
EURO 25,2324 1.12%
ALTIN 1.460,970,71
BITCOIN %
İstanbul
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dijital Dünyanın Enleri ödülleri

Dijital Dünyanın Enleri ödülleri

ABONE OL
Haziran 10, 2021 17:36
Dijital Dünyanın Enleri ödülleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital Dünyanın En’leri seçildi. Demirören Medya ailesine ödül yağdı. Dijital Dünyanın En’leri Ödül Töreni 9. Kez İstanbul’da düzenlendi. 1,5 milyon kişinin çevrimiçi katıldığı oylamada CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk yılın muhabiri ödülünü aldı. Ödülü Fulya Öztürk adına Demirören Haber Ajansı Kurumsal İletişim Müdürü Memnune Akdeniz teslim aldı.

Kanal D Hafta Sonu Ana Haber Sunucusu Merve Dinçkol da en iyi haber spikeri ödülünü aldı. Gecede Demirören Haber Ajansı ise en iyi haber ajansı ödülüne layık görüldü.

Törende ayrıca Radyo D yılın en iyi radyosu ödülünü alırken, Dream Türk TV’de yılın en iyi Türkçe müzik kanalı seçildi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.