Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Club Sun Heaven Seabird Beach Hotel Neden Tercih Edilmelidir?

Club Sun Heaven Seabird Beach Hotel Neden Tercih Edilmelidir?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 4 dk okuma süresi

Bu yaz nerede tatil yapacağım diye uzun uzun düşünmenize gerek yok! Takdir edersiniz ki, Türkiye’nin en popüler tatil yerlerinin başında Antalya gelir. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında Antalya’ya akın eden yerli ve yabancı turistler; şehirdeki otelleri doldururlar.

Antalya’ya gelmek isteyenlerin çok sayıda geçerli sebebi bulunuyor. Her şeyden önce, şehirdeki hava sıcaklığı ortalamasının 18 derece olduğunu söyleyebiliriz. Yılın dokuz ayı güneş alan Antalya; ideal iklimiyle tatil için uygun bir yer olduğunu belli eder. Bunun yanı sıra, Antalya sınırları içerisinde her zevke ve bütçeye uygun otel bulmak mümkündür. Renkli gece hayatı, doğal güzellikleri ve tarihi eserleri, lezzetli yemekleri ve daha birçok özelliği de Antalya’yı ayrıcalıklı kılar. Club Sun Heaven Seabird Beach Hotel; Antalya’nın en özel otellerinden birisidir. Gelin, bu otelin özelliklerine yakından bakalım!

Club Sun Heaven Seabird Beach Hotel Nasıl Bir Yer?

Her şeyden önce, bu otelin harika bir konumunun olduğunu ifade edebiliriz. Alanya şehir merkezine yalnızca 15 km uzaklıktadır. Bunun yanı sıra, Antalya Havalimanı’na da 110 km uzaklıkta olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, denize 50 metre mesafedeki Konaklı Mevkii’nde yer alan bir otel olduğunu da belirtmek gerekir. Bir başka deyişle, insanlar; bu otelde kalmayı tercih ettikleri takdirde ulaşım açısından herhangi bir sıkıntı yaşamazlar.

Club Sun Heaven Seabird Beach Hotel; bünyesinde 110 adet deniz manzaralı oda barındırır. Ayrıca, 250 kişilik restoranı ve dört adet barı ile de ayrıcalıklı bir yer olduğunu gösterir. Bir adet çocuk yüzme havuzu, bir adet açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, özel kum plajı ve daha birçok özelliğiyle de fark yaratır. Club Sun Heaven Seabird Beach Hotel; su sporları deneyimi yaşamak isteyenler için uygun bir adrestir. Başta plaj su sporları olmak üzere çok sayıda seçeneğe yer verilir.

Bu Oteli Özel Kılan Detaylar Nelerdir?

Club Sun Heaven Seabird Beach Hotel; dünya standartlarında hizmet sunar. İyi bir otelde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Her şey dahil konsepti ile hizmet vermesi ciddi bir avantajdır. Müşteriler; kahvaltı, öğle ve akşam yemeğini açık büfe olarak yiyebilirler. Bunun yanı sıra, geç kahvaltı, çay saati, gözleme saati gibi farklı yeme içme seçenekleri de mevcuttur.

Club Sun Heaven Seabird Beach Hotel; eğlenmek isteyenler için en uygun adres olarak gösterilir. Otelde Türk Gecesi düzenlenir. Bu sayede, bilhassa yurt dışından gelen turistlerin Türk kültürü hakkında bir şeyler öğrenmeleri sağlanır. Ayrıca, farklı animasyon seçenekleri de mevcuttur. Kablosuz internet de bu otelin müşterilerine sunduğu imkanlar arasında bulunur. Buna ek olarak, otelde bir de müşterilerin topluca televizyon izlemelerini mümkün kılan televizyon köşesi yer alır.

İlgili Yazılar