Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Blackspade, Birleşik Krallık ve İrlanda’nın en iyi erkek iç giyim markası seçildi

Blackspade, Birleşik Krallık ve İrlanda’nın en iyi erkek iç giyim markası seçildi

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Konfor ve rahatlık odaklı tasarımlarını kadın, erkek, çocuk iç giyim, ev giyim, termal, plaj, spor giyim gibi geniş bir ürün gamıyla 15 yıldır tüketiciler ile buluşturan Blackspade, 2021’i büyük bir başarı ile kapattı.

Blackspade, iç giyim ve mayo ile ilgili yayınları ile ünlü İtalyan Intima Media Group tarafından 2021’in En İyi Erkek İç Giyim Markası seçildi. Marka; İngiltere, İskoçya, Galler’in de yer aldığı Birleşik Krallık ve İrlanda’da erkek kategorisinde “Best Boutique Brand” ödülünü kazandı. Intima Media Group tarafından düzenlenen Europe Awards; İtalya, Almanya, İspanya, Fransa, Birleşik Krallık ve İrlanda’daki 500 markanın incelenmesi, analizleri sonucunda veriliyor.

Uluslararası arenada ödüle layık görüldükleri için büyük mutluluk duyduklarını belirten Narkonteks Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Narbay, “15 yıl önce tüketicilerin farklı iklim koşulları ve yaşam alışkanlıklarına kusursuz uyum sağlamak hedefiyle çıktığımız yolda uluslararası bir ödül kazanmamız bizi hem gururlandırdı hem de belirlediğimiz hedefler için çalışma azmimizi artırdı. 2022 yılında tüm kanallarda %60 büyümeyi, yurt içinde 20 olan mağaza sayımızı arttırmayı ve ihracat ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz.’’ dedi.

Türkiye ‘de 71 ilde 650’den fazla satış noktası ve 20 mağazası bulunan Blackspade; Avustralya, Azerbaycan, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Güney Afrika, İngiltere, İskoçya, İspanya, Kuzey İrlanda, Kazakistan, Kuveyt, Kıbrıs, Lübnan, Özbekistan, Portekiz, Rusya, Tayvan, UAE, Ukrayna ve Yunanistan’a ihracat gerçekleştiriyor.

İlgili Yazılar