Kalın Haber

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta bitecek? Bakan Koca açıklama yapacak
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta bitecek? Bakan Koca açıklama yapacak

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta bitecek? Bakan Koca açıklama yapacak

- - 2 dk okuma süresi

Covid-19 ile mücadelede geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısında oldukça önemli bir konuk yer almıştı. Biontech’in CEO’su Uğur Şahin Türkiye’ye teslim edilecek 120 milyon doz aşı ile ilgili bilgiler de verdiği toplantı sonrası sevindiren açıklamalar yapılmıştı. Aşı tesliminde sorun çıkmaz ve aşılama istenilen düzeyde tutulabilirse birçok alanda tedbirler gevşetilecek. Peki, bugünkü toplantı ne zaman yapılacak?

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN BİTECEK, BAKAN KOCA SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın toplantı sonrasında yapacağı açıklama CNN TÜRK ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Bakan Koca’nın başkanlığında gerçekleşecek olan toplantı ise 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 16:30’da video konferans yöntemi ile yapılacak.

Toplantısının sona ermesinin ardından saat 18:00’de Bakan Koca’nın açıklamalarda bulunması bekleniyor. Gözler 1 Haziran sonrası için önemli verilerin açıklanabileceği toplantıda olacak. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı kademeli normalleşme genelgesinin 1 Haziran’a kadar geçerli olacağı duyurulmuştu. Normalleşmenin ikinci aşamasında hangi alanlarda sıkılaşmanın azalacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

İlgili Yazılar