Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Beyoğlu’da Pazarda Silahlı Saldırı: Mobbing Kurbanı Pazarcı Hayatını Kaybetti

Beyoğlu’da Pazarda Silahlı Saldırı: Mobbing Kurbanı Pazarcı Hayatını Kaybetti

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Pazarda Silahlı Saldırı: Pazarcı Hayatını Kaybetti

Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi’nde bulunan Yenişehir Semt Pazarı’nda pazarcılık yapan Salih Aka, evinin önünde tezgahını açtığı sırada, kapüşonlu bir saldırganın silahlı saldırısına uğradı.

Saldırgan Kaçarken Ağır Yaralanan Pazarcı Hayatını Kaybetti

Saldırgan, birkaç el ateş ettikten sonra kaçarken, ağır yaralanan Salih Aka yere yığıldı. Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, Aka’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayet Zanlısı Kapüşonunu Çöp Konteynerine Attı

Polis ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan araştırmalarda, saldırganın tanınmamak ve izini kaybettirmek amacıyla kapüşonlu sweatshirtünü çöp konteynerine attığı tespit edildi.

Mobbing Kurbanı Pazarcıya Saldıran Zanlı Tutuklandı

Cinayet zanlısı olarak kimliği tespit edilen Mustafa S. (28), saldırıdan bir gün sonra çalıştığı iş yerinde yakalandı ve gözaltına alındı. Polise verdiği ifadede, yıllar önce aşağılanma ve mobbinge maruz kaldığı için cinayeti işlediğini belirtti. Mustafa S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetle bağlantılı olarak zanlının evinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca ve 100 fişek ele geçirildi.

İlgili Yazılar