Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bennu Erez ile yaşamda yeni bir pencere

Bennu Erez ile yaşamda yeni bir pencere

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi

Gelişen dünya şartlarıyla birlikte insan gücüne dayalı çalışmalar gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Yaşamda fırsatları kaçırmamak ve geleceğe daha iyi hazırlanmak adına yoğun çalışma gerçekleştiren bireylerin iletişimde yaşadığı zorluklar duygusal ilişkilerde de olumsuzluklara yol açıyor. Bireylerin yaşam serüvenlerinde yeni bir pencere olarak adlandırılan farklı bakış açısını kazanmalarında rol oynayan değerleri keşfeden Bennu Erez insanların yaşamsal faaliyetlerine engel olan yoğun tempodan kurtulmanın sırlarını hayata yeni bir pencere başlığı altında paylaşıyor.

Genç yaşta meslek tecrübesiyle pozitif bakış açısını yakalamak adına tavsiyelerde bulunan Bennu Erez’i yakından tanıyalım.

17 Aralık 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bennu Erez, küçük yaşlarda merakla başlayan yaşamın değerini keşfederek erken öğrenme süreciyle çocukluk evresini geride bıraktı. 2010 yılında lise öğrenimini başarıyla tamamlayan Erez 2015 yılında mesleki eğitimi başarılı bir dereceyle tamamladı. İnsan psikolojisi üzerine yaptığı çalışmalarla iletişimde yaşanan sorunlara yönelerek, çözüm odaklı bakış açısıyla meslek hayatına devam eden Bennu Erez öğrenme serüvenini America University Onaylı Uzman psikoloji (psychology expert) NLP uzmanlığı, Yaşam koçluğu ve İstanbul üniversitesi ilişki koçluğu eğitimlerini tamamlayarak mesleki tecrübesine yeni değerler katan Erez 2017 yılında en iyi yaşam koçu alanında 2. Oldu.

2018 yılında Uluslararası Koçluk Derneği’nden ACC (Akredite Sertifikalı Koç) mentorluk eğitimi tamamlayıp Mentor unvanı ile meslek kariyerine devam eden Bennu Erez kariyerinde yeni başarılara imza atmayı sürdürüyor. Son olarak 2020 yılında CTAA – Complementary Therapists Accredited Association uygulayıcı sertifikasını almaya hak kazanan yaşam koçumuz, hizmet verdiği alanda daha fazla fayda sağlamak için tecrübe kazanmaya devam ediyor.

İnsan psikolojisi ve ilişkiler konusunda çalışmalarını sürdüren Bennu Erez öğrencilere sınav döneminde stresi azaltan önerileri ve aile ilişkilerine dair sunduğu tavsiyelerle son zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar