Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Belgelendirme Nasıl Yapılır?

Belgelendirme Nasıl Yapılır?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

 

 

Özkan Danışmanlık firması, firmalara yönelik kalite standartlarının sağlanması için hizmet veriyor. Kalite yönetim sisteminin kurulması konusunda danışmanlık hizmeti veriyor. Aynı zamanda bir alt yüklenici gibi doğrudan bu sistemin kurulmasını sağlıyor. Kalite yönetiminin geliştirilmesi sonrasında gerçekleştirilen denetimlerin olumlu sonuçlanması ile elde edilen belgeye ISO 9001 belgesi denir. ISO 9001 belgesi uluslararası kamuoyu tarafından en çok kabul gören belgeler arasındadır. ISO 9001 belgesi haricinde farklı belge standartları da mevcuttur.

 

Özkan Danışmanlık ISO 9001 Belgesi Nedir?

 

Özkan Danışmanlık firması, ISO 9001 belgesini alınması konusunda muhtelif danışmanlık faaliyetleri yürütüyor. Aynı zamanda kalite standartları hususunda çeşitli eğitimler düzenliyor. Bir ISO 9001 belgesi almış olan firma, her beş yılda bir bu belgeyi güncellemelidir. Güncelleme tarihi itibariyle kalite standartları konusunda yapılan değişimleri, ilgili firmada uygulamak zorundadır. Aksi halde ISO 9001 belgesi yenilenmez.

 

Özkan Danışmanlık ISO 9001 Belgesinin Neden Alınmalıdır?

 

ISO 9001 belgesine sahip olmanın da belli başlı avantajları olsa da asıl avantaj, bu belgenin alınması için gerçekleştirilen uygulamaların sonuçlarında görülür. Özkan Danışmanlık firması sadece şekli düzenlemeler üzerinden giderek ISO 9001 belgesi sahibi olmayı sağlamakla kalmıyor. Aynı zamanda firmanın verimini arttıracak olan uygulamaları da büyük bir titizlikle yürütüyor. ISO 9001 belgesi almış olan bir firmanın; niteliksel gelişimi olumlu etkilenir, verimliliği artar, maliyetleri azalır, etkinliği ve etkililiği artar, çalışanların deneyimi yükselir ve çalışma verimi olumlu sonuçlar verir.

 

Ozkan Danışmanlık İletişim

 

Özkan Danışmanlık firmasına Whatsapp hattı, telefon numarası, e-mail adresi ya da sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir. Bu iletişim bilgilerine ise www.ozkandanismanlik.com internet sitesinden ulaşılır.

 

İlgili Yazılar