Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. BAU, Yeni Röportaj Serisi “ApplyBAU Röportajları”nın İlk Konuğu Cansın Ertekin

BAU, Yeni Röportaj Serisi “ApplyBAU Röportajları”nın İlk Konuğu Cansın Ertekin

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

BAU’nun başarılı öğrencilerinden olan Cansın Ertekin, “ApplyBAU Röportajları”nın ilk konuğu olarak öğrencilere tecrübelerini aktardı. Röportajda, Ertekin’in BAU’da aldığı eğitimin hayatına nasıl etki ettiği ve kariyerindeki başarı hikayesi gibi konular ele alındı.

Cansın Ertekin, BAU’da aldığı eğitimin kendisine iş hayatında büyük bir avantaj sağladığını belirterek, öğrencilere okul hayatlarında disiplinli olmaları ve kendilerini geliştirmeye odaklanmaları tavsiyesinde bulundu.

“ApplyBAU Röportajları” serisi, BAU’nun başarılı öğrencilerin üniversite eğitimine yeni başlayan öğrencilere yol göstermesi amacıyla düzenleniyor. Bu seride her ay farklı bir BAU öğrencisi konuk olacak ve diğer öğrencilerle deneyimlerini paylaşacak.

“ApplyBAU Röportajları”nın ilk konuğu olan Cansın Ertekin ile yapılan röportajda deneyimlerini anlatırken bir yandan da hayatından çıkardığı derslerin ne kadar önemli olduğunu gün geçtikçe daha iyi anladığını belirtti. Gençlere “Hata yapmaktan korkmayın, hatalar kişiyi doğruya ulaştıran en temel yapı taşlarıdır” diyerek altını çizdi.

Röportajın ardından konuşan BAU yetkilileri, öğrencilerin kariyer planlama sürecinde BAU’nun sunduğu imkanlar hakkında bilgi vererek, öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmaları için tüm desteği sağladıklarını belirtti.

BAU “ApplyBAU Röportajları” serisinin BAU öğrencilerine yol göstermesi ve kariyer planlamalarında onlara ilham vermesi amacıyla düzenlendiğini söyledi.

“ApplyBAU Röportajları” serisi, BAU öğrencilerinin başarı hikayeleriyle öğrencilerin kariyer planlamalarına ışık tutacak. Bu serinin, öğrencilerin okul hayatları boyunca kariyer planlamalarına destek olması amaçlanıyor.

BAU, öğrencilerin mezuniyet sonrası kariyer hedeflerine ulaşmalarını sağlamak için Cansın Ertekin gibi başarılı öğrencilerin tecrübelerinden faydalanarak kariyer planlama süreçlerine rehberlik etmeyi sürdürecektir.

İlgili Yazılar