Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Başarılı Oyuncu ve Eğitmen Abdurrahman Tutar Kimdir?

Başarılı Oyuncu ve Eğitmen Abdurrahman Tutar Kimdir?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Şimdiye kadar tiyatro ve oyunculuk kariyerinde birçok başarıya imza atan Abdurrahman Tutar birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bireysel olarak film ve dizi sektöründe ilerlemeyi planlayan Tutar, bu sektöre oldukça genç yaşta giriş yapmıştır. 1995 Erzincan’da dünyaya gelerek erken dönemde özel kurum ve tiyatro kamplarına katılım göstermiştir. Adnan Menderes Üniversitesi’nde Yaratıcı Drama eğitimleri almış ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2009 yılında ise bu alanda ilk amatör mesleki deneyimini gerçekleştirmiştir.

Birçok farklı tiyatro topluluğunda ve sanat oluşumlarında kendini göstererek oyunculuk kariyerinin basamaklarını tırmanmıştır. 2017 yılında ise almış olduğu eğitimleri genç nesillere aktarabilmek için Morris Tiyatro topluluğunu oluşturmuştur. Böylece çocuklara da tiyatro ve oyunculuk eğitimleri vermeye başlamıştır.

Abdurrahman Tutar Sosyal Medya Etkileşimleri

Gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarıyla birlikte Abdurrahman Tutar sosyal medyada da oldukça popüler olan isimlerden biridir. Dahil olduğu dizi ve film setlerinden görüntüleri takipçileriyle paylaşarak sevenlerini mutlu etmektedir. Bunun yanı sıra setlere hazırlık sürecini, aldığı ödülleri ve tüm çalışmalarını da takipçilerine aktarmaktadır. Bu bağlamda sosyal medyada oldukça etkileşim gören yetenekli bir sanatçı olarak da bilinmektedir.

  1. Ege Tiyatrolar Birliği Buluşması’nda plaket almış, Channes Film Festivali filmlerinden olan Ahlat Ağacı’nda rol oynamıştır. Bunun yanı sıra farklı ödül ve başarıları da bulunmaktadır. Tüm bu deneyimlerini Abdurrahman Tutar’ın sosyal medya paylaşımlarından takip edebilirsiniz.

Abdurrahman Tutar aynı zamanda yeni albüm çıkarmıştır;

Sosyal Medya Linkleri:
Facebook:
https://www.facebook.com/abdurrahmantutr/
İnstagram:
https://www.instagram.com/abdurrahmantutr/
Pinterest:
https://tr.pinterest.com/abdurrahmantutr/
Twitter:
https://twitter.com/abdurrahmantutr
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/abdurrahmantutr/

Bilgi Paneli:

https://g.co/kgs/RLMHc8

İlgili Yazılar