Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Ardahan, Artvin, Ağrı ve Van’da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Ardahan, Artvin, Ağrı ve Van’da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Ardahan Valisi Çiçek, Kar Yağışı ve Tipi Nedeniyle Eğitime Ara Verildiğini Duyurdu

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde eğitime ara verildiğini açıkladı. Çiçek, ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanlarının da aynı tarihte idari izinli olacağını belirtti.

Artvin’de Kar Yağışı ve Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Artvin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Artvin Merkez, Ardanuç, Borçka, Murgul, Şavşat ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim ve halk eğitim merkezlerinde eğitime ara verildi. Ayrıca, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

Ağrı’da Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi, Tutak ve Patnos ilçelerinde köy okullarında ve taşımalı eğitimde eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu. Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinde ise tüm okullar tatil edildi.

Van’da Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Tüm Okullar Tatil Edildi

Van Saray Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Van ilçesindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm okulların 7 Şubat’ta tatil edildiği duyuruldu. Özalp ve Muradiye kaymakamlıkları da kırsal mahalleler ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi.

İlgili Yazılar