Kalın Haber

AÖF sınav giriş ekranı | Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı tarihleri ne zaman?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. AÖF sınav giriş ekranı | Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı tarihleri ne zaman?

AÖF sınav giriş ekranı | Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı tarihleri ne zaman?

- - 2 dk okuma süresi

Eğitim öğretimine Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde devam eden öğrenciler için final tarihleri geldi. Online olarak çevrimiçi ortamda sınavlarını olmaya başlayan adaylar son güne kadar sınavlarını sürdürecek. Sınav girişi yaptıktan sonra sorular yanıtlanabilecek. Peki, süreç ne zaman tamamlanacak? İşte tarihler ve diğer detaylar…

AÖF SINAV GİRİŞ EKRANI

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Dönem Sonu Sınavı, Sınav Giriş Bilgisi aof.anadolu.edu.tr sayfası üzerinden yayınlandıktan sonra sınava girme işlemleri başladı. Adaylar “esinav.anadolu.edu.tr” adresinden sınavlarını olabiliyorlar.

E SINAV GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ…

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN? ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FİNAL TARİHLERİ

Yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre Anadolu Üniversitesi 2020-2021 bahar yarı yılı dönem sonu sınavları 29 Mayıs, 7 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

2. ve 6. yarıyıl dersleri için sınavlar 29-30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek, 4. ve 8. Yarıyıl dersleri için sınavlar 5-6-7 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak.

Ceza ve İnfaz Kurumlarında bulunan tutuklu/hükümlüler ise yüz yüze ortamda 29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde sınava girecek.

 

İlgili Yazılar