Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ankara Keçiören Belediye Binasında ‘Gizli’ Aile Terapi Merkezi Ortaya Çıktı

Ankara Keçiören Belediye Binasında ‘Gizli’ Aile Terapi Merkezi Ortaya Çıktı

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Keçiören Belediye Binası Yakınlarında Tabelasız ve Gizli Girişli Aile Terapi Merkezi

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Belediye binasının yakınlarında, belediyeye ait olan ancak gizli girişi bulunan Aile Terapi Merkezi’nin varlığı ortaya çıktı. Binada tabelasız farklı bir girişe sahip olan bu yapı, içerisinde 9 oda, her odada tuvalet-banyo, makam odaları, kütüphane ve mescit gibi alanları barındırıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Konuştu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, bu gizli bölüm hakkında açıklamalarda bulundu. Özarslan, binanın bu kısmının TOGEM adı verilen bir bina olduğunu belirtti. Gezme amaçlı ziyaretler sırasında bu yapıyla karşılaşıldığını ifade eden Özarslan, bu bölümde terapi merkezi, otel gibi kullanılan odalar ve eski belediye başkanının kullandığı odalar bulunduğunu dile getirdi.

Özarslan, “Orada olan makam odamızı reddediyoruz, fazla makamlarla işimiz yok. Orayı daha kullanışlı hale getirerek halkımıza daha iyi hizmet etmek istiyoruz” dedi.

TOGEM Binası Yeniden Düzenlenecek

Keçiören Belediye Başkanı, TOGEM binasını belediyenin şirketine vereceklerini ve burayı daha aktif ve halka hizmet eden bir yapıya dönüştüreceklerini söyledi. Üst düzey yöneticilerin ve başkanın kullanımıyla ilgili söylentilere de değinen Özarslan, binadaki otel odalarının belediyeye yakışmadığını düşündüklerini belirtti.

Geçmişteki Durumu Değiştirme Kararı

Özarslan, binanın geçmişteki durumunu geride bırakarak, halka hizmet eden bir yapı haline getirme konusunda kararlı olduklarını vurguladı. Binanın daha aktif hale getirilmesi ve halkın katılımına açılması için çalışacaklarını ifade etti.

Keçiören Belediye Başkanı, henüz binayı ziyaret etmediğini ancak videolarını ve resimlerini gördüğünü belirterek, “Yeni halini görmek istiyorum, eski halini görmek istemiyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar