Kalın Haber

Altındağ'daki kavgada yaralanmıştı, ilk kez konuştu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Altındağ’daki kavgada yaralanmıştı, ilk kez konuştu

Altındağ’daki kavgada yaralanmıştı, ilk kez konuştu

- - 2 dk okuma süresi

“ACIMIZI YAŞAYALIM”

Ankara Altındağ’da yabancı uyruklularla yaşanan kavgada yaralanan, kavgada hayatını kaybeden Emirhan Yalçın’ın arkadaşı Ali Yasin Ülger ilk kez konuştu. Ülger, yaşananların siyasete alet edilmemesini istedi. “Benimle Emirhan’ın ailesinin kurduğu cümleler çok fazlasıyla gündemde ama bunun siyaset malzemesi yapılmasını istemiyoruz. Tek isteğimiz şey bizi rahat bıraksınlar, acımızı yaşayalım” dedi.

“EMİRHAN UYARDI”

Ülger, parkta yaşanan ve ilçede gerginliğe neden olan kavganın karşı grubu küfürlü konuşmaları nedeniyle uyarmaları sonucu çıktığını söyledi.: “Çevremizde aileler vardı. Emirhan da ‘Biraz sakin olun, arkada aileler var, küfürlü konuşmayın’ diye uyardı. Biz Suriyeli olduğunu bile anlamadık. Benden güzel Türkçe konuşabiliyorlardı. Bize, ‘Sizin canınız kavga mı istiyor?’ diyerek başımıza dikildiler. Emirhan’ın ayağına tekme attılar. Tehditkar sözler ettiler. Biz de ayağa kalktık” diye konuştu.

Ülger, çıkan kavgada bıçaklanan Emirhan’ın yarasına baskı uygulamak için tişörtünü çıkarırken kendisinin de bıçaklandığını fark ettiğini anlattı. Acımı tam yaşayamadım diyen Ülger, daha tam olarak ne yaşadığının farkında olmadığını söyledi.

İlgili Yazılar