Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Akustik Kumaş Kaplı Panel

Akustik Kumaş Kaplı Panel

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 4 dk okuma süresi

 

 

Dekoratif görünümlü Akustik Kumaş Kaplı Panel ofis ortamlarında, evlerde, kafelerde ve daha birçok ortamda ortam da bulunan yankı problemleri ses karmaşasının önüne geçme konusunda büyük katkı sağlayan materyallerdir. Kumaş paneller içerisinde yer alan akustik sünger ve dış katmanında bulunan akustik kumaş sayesinde etkili yankı yalıtımı sağlamaktadır. Duvarlarda, tavanlarda, masa arası ses geçişlerinde alanlar arası ses geçişini engelleme konusunda birçok varyasyon üretimi bulunmaktadır. Kullanım alanına bağlı olarak mobilyalarınıza uyum sağlaması için birçok kumaş çeşidinde üretilebilmektedir. Tavanlarda talebinize bağlı askı aparatları ile birlikte veya sabit bir şekilde yapıştırılması sağlanarak kullanılma imkanı sunulan ürünlerdir.

 

 

Turkish Acoustic tarafından üretilen kumaş kaplı paneller aynı zamanda tavanlarda dekoratif yalıtım sağlaması ile birlikte tercihinize bağlı olarak ışıklandırma sistemi dahil edilerek ortamda aydınlatma sağlayabilmesi mümkündür. Kenar derz görünümleri talep edilirse pahlı olarak üretimi yapılabilmektedir. Ses yutuculuğunun yanı sıra kumaş kaplı paneller dekoratif bir görünüm ile son katmanda kullanılabilen, beton veya alçı levha yüzeylerinde kolayca uygulanabilen ürünlerdir. Akustik Kumaş Kaplı Panel aynı zamanda belirttiğimiz gibi çağrı merkezi gibi alanlarda da kullanımı sağlanması için akustik seperatör seçenekleri bulunmaktadır. Akustik seperatörler çift yüzeyi kumaş kaplı olması ile birlikte masalar arası ses geçişlerine engel olma konusunda büyük katkı sağlamaktadır. Tekerlekli veya sabit ayaklı seçenekleri bulunmaktadır. Ortamda portatiflik oluşturması açısından tekerlekli seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Akustik seperatörlerin asıl amacı masa ortalarında bulunması ve masa ses geçişlerini engelleme olması nedeniyle dilerseniz daha büyük ebatlarda bulunan alanlar arası ses geçişlerini engellemede kullanabileceğiniz akustik paravanları tercih edebilirsiniz.

 

 

Akustik kumaş kaplı paneller, oval, kare, dikdörtgen, üçgen, beşgen, altıgen petek gibi geometrik şekillerde üretilebilmektedir. Ayrıca talebe bağlı farklı şekillerin birleşimiyle koreografik desenler oluşturulabilir. Tasarım mekanları için en kullanışlı ve dekoratif akustik panel türlerinden biridir. Açık ve kapalı ofis, sinema salonu, çağrı merkezi, konferans salonu, evde sinema odası, radyo odaları, ses stüdyo kayıt odası, toplantı salonu, kafe, restoran, bar, düğün salonları ve daha aklınıza gelebilecek birçok alanda ahşap ve kumaş kaplama panelleri kullanarak hem yankı izolasyonu hem de akustik tasarım sağlanmış olur. Birçok modele ve özelliğe sahip akustik paneller sayesinde kendi zevkinize uygun projeler üzerinde çalışmak artık çok mümkün. Akustik Kumaş Kaplı Panel modellerinin cnc kesim seçeneği ile üretimini gerçekleştirebilen Turkish Acoustic firması tarafından dilerseniz ortamınızda logo dizaynınıza sahip olabilecek akustik panellerin uygulanmasını ve daha birçok üç boyutlu tasarım hakkında iletişime geçerek bilgi edinebilirsiniz. Alanınıza en uygun akustik yalıtım materyali hakkında bilgi edinmek için teknik şartnamelere uygun akustik yalıtım ürünleri üreticisi olan Turkish Acoustic ile iletişime geçebilir akustik mimarları tarafından bilgi edinebilirsiniz.

İlgili Yazılar