Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Adel Kalemcilik, Art & Tech For Good Summit 2022’de iyilikle geleceğe iz bırakacak

Adel Kalemcilik, Art & Tech For Good Summit 2022’de iyilikle geleceğe iz bırakacak

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 5 dk okuma süresi

ADEL KALEMCİLİK, 50 yılı aşan tecrübesi ile “Kalite, Yenilikçilik, Başarma Tutkusu ve İyilik” olmak üzere dört temel değer ile “Hayallerini şekillendirmek, renklendirmek ve iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olma” vizyonuyla nesillerin gelişimine eşlik ediyor. Bireylerin kendilerini ifade etmelerini sağlayan araç ve gereçleri üreten firma, Türkiye’den ve dünyadan konusunda uzman konuşmacıların ve panellerin yer alacağı Art & Tech For Good Summit 2022’de iyilik için sanat diyecek.

 

İyilik ile geleceğe iz bırak (#İyilikİleGeleceğeİzBırak) 

 

Sanatın, yaşamın her evresinde, insanın kendisini ifade etmesini, duygu ve düşüncelerini aktarmasını sağlayan; içindeki yaratıcı gücü ortaya çıkararak iyi izler bırakmasını mümkün kılan bir olgu olduğu gerçeğinden yola çıkarak her daim sanatın destekçisi olan Adel Kalemcilik, üç gün boyunca şehrin sanat, teknoloji, iyilik merkezi olan Goodspaces’ın düzenlediği zirvede kuracağı deneyim alanında tüketicilerle buluşacak. 14 Mayıs’ta Lettering etkinliği ile kişiselleştirilmiş sanat deneyimi sunulurken, etkinliğin son günü olan ve iyiliğe adanan 15 Mayıs’ta çocuklardan onlar için “İyilik”in ne ifade ettiğini resmetmeleri istenecek. Yine aynı gün etkinlik kapsamında gerçekleşecek olan “İyilik ile Geleceğe İz Bırak” panelinin moderatörlüğünü Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler gerçekleştirecek.  Bu panelde sivil toplum alanında çeşitli başarılara imza atmış olan 5 genç, proje ve başarılarından bahsederek kendilerini ifade etme fırsatı yakalayacak.

 

İyilik için sanat

 

Adel Kalemcilik, bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen ressamlarından Devrim Erbil, Mehmet Güleryüz, Burhan Doğançay, Tomur Atagök gibi 12 isimle gerçekleştirdiği 12 sanatçı 120 gelecek projesi, çocukların yaratıcılıklarını destekleyen ve içlerindeki sanatçıları ortaya çıkarmalarını mümkün kılan farklı çocuk festivalleri ve atölyeleri gibi çalışmalar yürütüyor. Sanat alanında da özündeki “İyilik”ten beslenerek faaliyetlerini sürdüren firma, Art & Tech for Good Summit 2022 kapsamında geleceğin toplum liderleri ve iyilik elçileri ile buluşuyor.

 

İyilik Ağacı Ormanı büyüyor

 

Adel Kalemcilik, Birleşmiş Milletler 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları arasında yer alan Nitelikli Eğitim ve İklim Eylemi alanlarını önceliklendirerek, İyilik Ağacı Kurumsal Sosyal Sorumluluk çatısı altında topluma fayda sağlayan projelerini hayata geçiriyor.

 

Nitelikli Eğitim alanında en güncel olarak okul öncesindeki çocukları parlak bir geleceğe hazırlama hedefiyle hayata geçirdiği ve Stevie MENA Uluslararası İş ödüllerinde 2 Altın Stevie kazanan 1500Kelime.com projesine ek olarak Adel Kalemcilik, İklim Eylemi alanında da çevresel sürdürülebilirliğe yönelik projelerini sürdürüyor. 2020 yılında başlattığı “İyilik Ağacı Ormanı” projesi kapsamında eco-drone’larla tohum atışı yaparak ormanların gelecek nesillere aktarılmasına katkıda bulunan firma, co-sponsorluğunu üstlendiği Art & Tech For Good Summit 2022 kapsamında #İyilikİleGeleceğeİzBırak hashtagi ile yapılacak her sosyal medya paylaşımı için eco-drone’lar vasıtasıyla bir tohum atışı gerçekleştirecek.

Evrim Hizaler: “Nesillerin gelişimine eşlik ediyor olmaktan mutluyuz”

Art & Tech For Good Summit 2022’de yer almanın şirket DNA’sıyla örtüştüğünü belirten Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, sözlerine şöyle devam etti; “Adel Kalemcilik, özündeki iyilik değeri ile insanın yaşamının her evresinde kendisini ifade etmesini, duygu ve düşüncelerini aktarmasını sağlayan; içindeki yaratıcı gücü ortaya çıkararak iyi izler bırakmasını mümkün kılan yazım, çizim, boyama gereçleri üreten bir şirket. Dolayısıyla, sanat, sürdürülebilirlik, teknoloji, girişimcilik ve toplumsal fayda üzerine konuşulacak bu zirvede, biz de İyilik ile Geleceğe İz Bırakmak isteyen herkesle bir araya gelmekten mutluyuz.” 

İlgili Yazılar