Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sanofi Türkiye’nin ‘Hep Birlikte Güçlüyüz Projesi’ne Altın Pusula Ödülü

Sanofi Türkiye’nin ‘Hep Birlikte Güçlüyüz Projesi’ne Altın Pusula Ödülü

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi

Normalleşme sonrasında da yenilenerek ve güncellenerek başarıyla devam eden proje kapsamında öncelikle, Kurumsal İletişim, İnsan Kaynakları ve İş Sağlığı İş Güvenliği birimleri bir araya gelerek bir ihtiyaç haritası belirledi. Ve bu ihtiyaçları kapsayan 360 derecelik iletişim planı hayata geçirildi. “Söz Sizde” adı verilen geri bildirim sistemi sayesinde, projenin değişen ihtiyaçlara hizmet edecek şekilde geliştirilmesi sağlandı.

Hep Birlikte Güçlüyüz kapsamında, tüm iç iletişim çalışmaları 4 başlık altında toplandı: 1.Bilgi Akışı. Açık Mikrofon Programı ile Covid-19’la ilgili gelişmeler ve Sanofi’nin pandemi ile mücadelede attığı somut adımlar kesintisiz ve şeffaf bir şekilde çalışanlara aktarıldı. Aynı zamanda, ülke yönetim ekibinin katılımı ile çalışan toplantıları düzenlendi. 2. Takım Birlikteliği. Takım liderlerinden teşekkür mektupları, online kahve buluşmaları etkinlikleri ve soru-cevap seansları gibi uygulamalarla şirket içi iletişim ve ekip ruhu güçlendirildi. Çalışanlara psikolojik konularda güçlü bir rehber sunmak adına Avita Çalışanı Destekleme Programı kullanıldı, Good Mood adlı çalışan memnuniyeti anketleriyle çalışanların ihtiyaçları ve önerileri sürekli analiz edilerek anlık yanıtlar oluşturuldu, aksiyonlar alındı. 3. Gelişim. Sanofi’nin ‘çalışan gelişimini sürekli kılma’ odağı ile; yönetimden bilişime, liderlikten, yabancı dile pek çok konuda eğitim olanakları sunuldu. Bu eğitim modülünün bir parçası olarak, zor zamanlarda aklı kullanmaya yönelik bir rehber sunmak için Sinan Canan ile ‘Açık Fikir Projesi’ tasarlandı. 4. Sağlıklı Ol. Online yoga ve meditasyon dersleri, stres yönetimi ve sağlıklı beslenme seminerleri, farkındalık ve zindelik atölyeleri gibi konularda iyi yaşam (wellness) etkinlikleri düzenlendi.

Bu dört başlık altında düzenlenen etkinliklere Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Nil Karaibrahimgil, Geveze gibi ünlü isimler de konuk olarak katıldı. Proje halen değişen ihtiyaçlara yönelik olarak şirket içi iletişimi daha da güçlendirmek için sürekli gelişerek devam ediyor. Tüm politika ve uygulamalarının odağına insanı alan Sanofi Türkiye, çalışan memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak, çalışanların kariyer ve bireysel gelişimlerini desteklemek, onlara güvenli ve sağlıklı bir iş ortamı sunmak için fark yaratan projeleri hayata geçiriyor.

 

İlgili Yazılar