Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Gençlerin Yeni İdolü Doğan Cem

Gençlerin Yeni İdolü Doğan Cem

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Genç yaşına karşın uzun zamandır müzisyenlik yönü ile popüler olan Doğan Cem, yeni neslin en çok dinlediği şarkıcılar arasında yer alıyor. Youtube sayfası üzerinden takipçileri ile sürekli etkileşim halinde ve yeniden yorumladığı şarkılar oldukça beğeniliyor.

Edindiği takipçi kitlesine aynı zamanda eğitim içerikli vidoları ile müzisyen olarak ilerlemek isteyenlere de yol gösterici özelliği ile takdir ediliyor. Zonguldak doğumlu olan ve lise öğrenimi sonrasında konservatuar eğitimi için İstanbul’a gelmiş ve müzik kariyerine burada devam etme kararı almıştır.

Doğan Cem’ in Yeni Şarkısı Ne?

Popülerlik kazanmış pek çok genç şarkıcıdan sesinin rengi ile farklı bir kulvarda yer alan Doğan Cem, dinleyen herkesi etkisi altına alıyor. Konser çalışmaları devam ederken, 11 Mart 2022 tarihinde çıkaracağı Boş Laf şarkısı müzik listelerinde yer almak için çıkmayı bekliyor. Sır Gibi sıngle çalışması da Youtube ve Spotıfy platformlarında yayınlandığı gün binlerce takipçisi tarafından büyük ilgi ve beğeni kazanmıştır.

Müzisyenliğin eğitimle daha da kaliteli bir hal aldığını röportajlarında her defasında belirtirken, opera alanındaki eğitimi İsviçre’de özel ders almak istediğini belirtmiştir. Youtube aracılığıyla şan eğitimleri veren genç şarkıcı elde ettiği başarıları ile müzik kariyerinde hızlı yol kat edeceğine pek çok kişiyi ikna etmiş görünüyor. Katıldığı televizyon programları ile popülerliği artmış durumda ve elde ettiği geniş hayran kitlesi ile olan mevcut ilişkisinden oldukça mutlu olduğu görülüyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

İlgili Yazılar