Kalın Haber

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bayram tatili 9 gün olacak mı, Kabine kararları neler olacak?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bayram tatili 9 gün olacak mı, Kabine kararları neler olacak?

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bayram tatili 9 gün olacak mı, Kabine kararları neler olacak?

- - 2 dk okuma süresi

Kabine toplantısının gerçekleştirileceği tarih belli oldu. Koronavirüsle mücadele sürecinde aşılamada son durum ve alınan tedbirlerin vaka sayılarına olan yansıması toplantının ana gündem maddelerinden olacak. Yine toplantıda değerlendirilmesi beklenen konulardan biri de Kurban Bayramı’na yönelik kısıtlama kararı alınıp alınmayacağı olacak. Öte yandan bayram tatili süresine ilişkin açıklamanın de toplantı sonrasında yapılması bekleniyor. Peki, toplantı hangi tarihte yapılacak?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? KABİNE KARARLARI NELER OLACAK?

Toplantı 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşecek Kabine toplantısının saat 15:00’te başlaması bekleniyor. Toplantının sona ermesiyle birlikte de Erdoğan’ın 19:00’dan sona kameraların karşısına geçeceği düşünülüyor.

Türkiye 1 Temmuz’da tam normalleşmeye geçti. Normalleşme döneminin değerlendirileceği kabine toplanısı da yarın gerçekleşecek. Toplantı gündeminde Koronavirüs salgını dışında iç ve dış gelişmeler de var. Kabine toplantısında görüşülmesi beklenen konu başlıklarına dair detayları CNN TÜRK Ankara muhabiri Arda Erdoğan aktardı.

 
Özel Haber… Kabine toplantısında hangi başlıklar ele alınacak? Bayramda kısıtlama olacak mı?

İlgili Yazılar