Kalın Haber

ÖSYM DGS sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? 2021 Dikey Geçiş Sınavı sonuçları nerede olacak?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 2021 KPSS Alan Bilgisi soruları ve cevapları ÖSYM AİS sayfasında yayınlandı! İşte Alan Bilgisi soruları ve cevap anahtarı!

2021 KPSS Alan Bilgisi soruları ve cevapları ÖSYM AİS sayfasında yayınlandı! İşte Alan Bilgisi soruları ve cevap anahtarı!

- - 2 dk okuma süresi

Binlerce adayın katılımı ile gerçekleşen KPSS oturumları sürüyor. Alan bilgisi sınavlarına geçilmesiyle birlikte her aday kendi uzmanlık alanı olan sınavlara katılmaya başladı. Dün gerçekleşen Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ile Hukuk, İktisat, Maliye sınavlarının ardından bugün İşletme, Muhasebe, İstatistik sınavları yapıldı.

KPSS ALAN BİLGİSİ İŞLETME, MUHASEBE İSTATİSTİK SINAV SÜRESİ NE KADARDI?

KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum Pazar günü sabah yapılacak. İşletme, Muhasebe, İstatistik sınavları 8 Ağustos 2021 Pazar günü Saat: 10.15’te başladı.

Bu sınavda da her bir test için adaylara 40 soru soruldu, yani toplamda 120 soru yer aldı. Adaylara istatistik soruları için 60, muhasebe soruları için 50 ve işletme soruları için 50 dakika süre tanındı. Yani toplamda tanınan süre 160 dakika oldu..

Saat 10:15’te başlayan bu sınav 2 saat 40 dakika sürdü ve 12:55’te tamamlanmış oldu.

KPSS SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI!

ÖSYM soruları ve cevapları genellikle aynı günün akşamında ya da ertesi gün yayınlıyor. Bu nedenle muhasebe, işletme ve istatistik soruları ile cevapları için gözler bugün ÖSYM’deydi. Kurumdan beklenen açıklama geldi sorular ve cevaplar erişime açıldı. Soruların tamamına sadece sınava girenler ulaşabilecek, yüzde 10’luk kısmı ise herkese açık olarak yayınlandı.

ÖSYM AİS İÇİN TIKLAYINIZ…

SORULARIN YÜZDE 10’U İÇİN TIKLAYINIZ…

ÖSYM ÖABT NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖABT TARİHİ, SINAV SAATİ : 15 Ağustos 2021, Saat: 10.15 / ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınav Saati : 14.45

İlgili Yazılar